July 09, 2022

Reünie – Vossius Gymnasium 95 jaar

Beste ouders van oud-leerlingen van het Vossius,

Op zaterdag 9 juli 2022 wordt er een grote reünie georganiseerd voor alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers van het Vossius ter ere van ons 95-jarig bestaan. Omdat wij geen privé e-mailadressen hebben van oud-leerlingen, maar wel van hun ouders, sturen wij dit bericht aan u. Zou u dit bericht willen doorsturen naar uw kind? Als u zelf bij ons op school heeft gezeten, bent u natuurlijk ook van harte welkom.

Op de reünie komen leerlingen en medewerkers uit het hele verleden van het Vossius Gymnasium weer bij elkaar. Tijdens de reünie is er voldoende tijd om bij te kletsen en herinneringen op te halen met oud-klasgenoten. Verzamel je oud-klasgenoten om samen een nieuwe klassenfoto te laten maken, geniet van een heerlijk buffet en zorg dat je op tijd bent voor een lesje van je favoriete oud-docent. Vanaf 21.00 uur is er een schoolfeest in de aula. Het zou geweldig zijn als schoolbands uit alle generaties daar willen optreden, en natuurlijk is er ook een DJ. Zat je in een band op het Vossius en krijg je die weer bij elkaar? We horen graag van je, stuur dan een mailtje aan Ed Korsten (ekorsten@vossius.nl).

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden? Bekijk het hele programma op www.vos95.nl. Daar kun je ook je kaartje kopen. Wil je helemaal niks missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Voor vragen kun je ons bereiken via vossius@dereuniecommissie.nl.

We hopen dat je iedereen die je nog kent uit die tijd op de hoogte brengt van de reünie, bijvoorbeeld door dit bericht te delen op social media en/of mensen uit te nodigen die ook bij ons op school hebben gezeten.

Wij hopen elkaar zaterdag 9 juli te zien op het Vossius.