Stichting Vrienden van het Vossius Gymnasium

De Stichting is een ANBI-stichting die haar leden op de hoogte houdt van de ontwikkelingen en door middel van een jaarlijkse bijdrage en andere giften speciale projecten realiseert die niet passen in het financiële programma van de school. 

Word Vriend

Het bestuur

De Stichting Vrienden van het Vossius Gymnasium is gevestigd in het gebouw van de school aan de Messchaertstraat 1 te Amsterdam en stelt zich ten doel de school te steunen in haar streven naar excellentie.

Agenda

De Stichting Vrienden van het Vossius Gymnasium stelt zich ten doel de school te ondersteunen door fondsen te werven voor de aanschaf van materialen die niet met overheidsgeld kunnen worden gefinancierd. Door voorlichting te geven blijven we in contact met oud-leerlingen, oud-personeel en de docenten. We organiseren evenementen ten bate van de school en zorgen voor vernieuwing van de school en ondersteunen projecten. 

Nieuws

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief. Wij houden u dan op de hoogte van de meest recente schoolontwikkelingen, evenementen en andere belangrijke plannen.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het gymnasium en de stichting.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.